Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Jānis Sprukts pēc vēl viena smaga zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ceturtdaļfinālā atzina, ka komandā neviens vēl nav padevies un nedomā jau par atvaļinājuma laiku, vēsta KHL mājaslapa internetā.

Jau ziņojām, ka pirmdien Rīgas "Dinamo" ceturtajā "play-off" otrās kārtas ceturtajā spēlē ar 2:6 piekāpās "Lokomotiv", kas izvirzījās vadībā sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-1. Rīdziniekiem abus vārtus mačā guva Sprukts.


"Domājat, ka tikai līdzjutējiem bija nepatīkami? Nē, mums visiem bija nepatīkami. Zaudējot spēlēs gaitā, pārgājām uz atklātu hokeju, centāmies noķert pretiniekus, taču tas neizdevās," teica Sprukts. "dažas no iepriekšējā spēlē pieļautajām kļūdām izlabojām, taču pieļāvām jaunas kļūdas – sākumā divreiz ielaidām mazākumā, un tas mūs salauza."

Sprukts atzina, ka pēc neveiksmes sērijas trešajā spēlē pirms pirmdienas spēles nav bijis uztraukums. "Slikti, ka sākām lēni un zaudējām "Lokomotiv" ātrumā. Taču centīsimies izdarīt visu, lai labotu kaut ko šajā sērijā. Komandā neviens vēl nav padevies un nedomā kravāt somas, lai dotos atvaļinājumā. Domāju, ka katrai maiņai jācīnās, un tad jau viss izdosies."

Sērijas līdz četrām uzvarām nākamā spēle 16.martā notiks Jaroslavļā.

Ja būs nepieciešams, tad sērijas sestā spēle 18.martā būs Rīgas "Dinamo" laukumā, bet septītā spēle - 20.martā Jaroslavļā. Ja sērijā būs nepieciešamas vismaz sešas spēles, tad Rīgas "Dinamo" atkal radīsies problēmas ar spēlēšanu "Arēnā Rīga", jo šobrīd 18.martā "Arēnā Rīga" ir paredzēts gregoriāņu mūku dziedājumu iedvesmotās vācu grupas "Gregorian" koncerts. Rīgas "Dinamo" pagaidām nav komentējis, kur tiks aizvadīta 18.marta spēle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!