Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Jaroslavļas "Lokomotiv" un Latvijas izlases uzbrucējs Jānis Sprukts pēc ceļgala krustenisko saišu savainojuma laukumā varētu atgriezties janvāra vidū, laikrakstam "Latvijas Avīze" pavēstījusi Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Atgādinām, ka savainojumā KHL klubu Jaroslavļas "Lokomotiv" pārstāvošais Sprukts iedzīvojās oktobra vidū, mačā pret Habarovskas "Amur".

""Lokomotiv" pārstāvošie uzbrucēji Jānis Sprukts un Miķelis Rēdlihs izsaukti uz Latvijas izlases pārbaudes spēlēm 8. un 9. novembrī pret Krieviju. Klubs informējis LHF, ka abi var braukt uz valstsvienību, vienlaikus piebilstot, ka Jānis Sprukts 11. oktobrī guva labā ceļgala krustenisko saišu un meniska traumu un paredzamais atveseļošanās ilgums ir trīs mēneši. Tas nozīmē, ka Sprukts laukumā varētu atgriezties janvāra vidū un, cerams, spēs februārī palīdzēt Latvijas izlasei Soču olimpiskajās spēlēs," vēsta "Latvijas Avīze".

Līdz ar to ir cerības, ka Sprukts līdz Soču olimpiskajām spēlēm būs pilnībā izārstējies un varēs palīdzēt valstsvienībai prestižajās sacensībās.

"Lokomotiv" komandai Sprukts pievienojās oktobra sākumā, un paspēja aizvadīt trīs spēles, kurās pie rezultativitātes punktiem viņš netika

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!