Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc spēles Liepājā pret Sanktpēterburgas SKA Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā atzina, ka viņa vadītā komanda ir aizvadījusi divus ļoti labus periodus, taču ar to nav pieticis uzvarai.

Foto galerija

"Spēle bija blīva, ļoti labi aizvadījām divus periodus, aktīvi, cieši spēlējām aizsardzībā," pēcspēles preses konferencē teica Šuplers. "Trešajā trešdaļā ielaidām divus vārtus, pagarinājumā ļoti gribējām iemest, taču ielaidām trešos vārtus. Nepatīkami, bet tā gadās. Izanalizēsim un nākamajā mačā spēlēsim citādi."

Sanktpēterburgas SKA treneris Vāclavs Sikora izteica pateicību saviem spēlētājiem, kas cīnījās līdz galam un izrāva uzvaru mačā pret Rīgas "Dinamo". "Mūs apturēja noraidījumi, un Rīgas "Dinamo" ļoti ;atri izmantoja savu pirmo vairākumu, tas mums bija kā auksta duša," atzina treneris. "Komanda tomēr nepadevās un īpaši pēdējā trešdaļā spēlējām agresīvi un daudz metām pa vārtiem. Jakubs [Štepaneks] pagarinājumā mūs divreiz glāba no droša vārtu zaudējuma, bet mēs savu iespēju izmantojām."

Jau ziņojām, ka Rīgas "Dinamo" šai spēlē, kas notika Liepājā, ar 2:3 pagarinājumā piekāpās Sanktpēterburgas SKA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!