Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc savas komandas uzvaras Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) "play-off" pirmās kārtas trešajā spēlē atzina, ka tā bijusi principiāla.

Foto galerija

"Šī spēle mums bija ļoti principāla, pateicos puišiem, ka nospēlēja ļoti labi," preses konferencē pēc mača teica Šuplers. "Laba uzvara, labs hokejs. Mums katrs mačs tagad ir principiāls, un hokejs ir hokejs, tas nav šahs."

Jautāts par hokejistiem, kuri šo spēli nepabeidza –Marku Hartiganu un Jāni Spruktu, Rīgas "Dinamo" treneris norādīja, ka Hartigans traumu esot guvis vēl iepriekšējā spēlē, bet par Jāņa Sprukta veselības stāvokli būs zināms pēc mediķu apskates. Pret Jāni Spruktu trešās trešdaļas beigās Maskavas "Dinamo" uzbrucējs Kriss Saimons pielietoja spēka paņēmienu, kā rezultātā rīdzinieku spēlētājs laukumu pameta ar ārsta palīdzību.

Jau ziņojām, KHL izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā spēlē "Arēnā Rīga" mājinieki, Rīgas "Dinamo", dramatiskā spēlē ar 5:1 uzvarēja Maskavas "Dinamo", izvirzoties vadībā ar 2-1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!