Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc zaudējuma Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) "play-off" pirmās kārtas otrajā spēlē atzina, ka tagad svarīgākais ir koncentrēties nākamajai spēlei.

"Mēs ne pārāk veiksmīgi uzsākām šo spēli, ielaidām divas ripas," atzina Šuplers. "Puiši nenostrādāja līdz galam. Nepatīkams bija trešo vārtu zaudējums pāris sekundes pirms perioda beigām. Pēc tam centāmies spēlēt aktīvāk, bet visu izšķīra kļūda trešajā periodā, kad noņēmām vārtsargu. Neteikšu, ka tā bija treniņu situācija, vienkārši ir zināmi paņēmieni, kas komandai vienmēr ir jāizmēģina."

Pēdējo, astoto vārtu zaudējumu rīdzinieku treneris pamato ar koncentrācijas zudumu. "Pēdējā ripa bija koncentrācijas zaudēšanas rezultāts," saka Šuplers. "Bet viss vēl priekšā, tagad jākoncentrējas uz nākamo spēli un virzīties uz priekšu soli pa solim, kā es jau vakar to uzsvēru."

Rīgas "Dinamo" otrajā "play-off" pirmās kārtas spēlē ar 4:8 piekāpās Maskavas "Dinamo", kuri izlīdzināja rezultātu sērijā. Pirmajā mačā trešdien ar 2:1 papildlaikā uzvarēja rīdzinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!