Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc uzvaras Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē Maskavā pret vietējo "Dinamo" atzina, ka viņa komanda lieliski spēlējusi aizsardzībā un izpildīja spēles uzdevumu.

"Spēles disciplīna bija lieliska," teica Šupelrs. "Mani hokejisti teicami pastrādāja mazākumā, izturēja, un es teikšu, ka jau pirms spēles viņi ticēja uzvarai. Protams, tagad rit cīņa par iekļūšanu "play off", punkti ir visiem vajadzīgi, tāpēc es esmu ļoti apmierināts ar šo rezultātu."

Treneris atzina, ka pirms spēles tika izanalizēta pretinieku darbība laukumā un nolemts, ka nav jāatbild uz sportiskām provokācijām, lai neatstātu komandu skaitliskajā mazākumā, kas arī tika izpildīts.

Maskavas "Dinamo" treneris atzina, ka viņa komanda centusies un spēlējusi ar pilnu atdevi. "Vienaldzīgo uz ledus nebija, visi "sitās" no pirmās līdz pēdējai minūtei," teica Oļegs Znaroks. "Taču redzējām, ka viena kļūda, pieļauta pie rezultāta 1:1, noved pie zaudējuma."

Jau ziņojām, ka Rīgas "Dinamo" izbraukuma sērijas pirmajā spēlē uzvarēja Maskavas "Dinamo" ar 3:1, sagādājot Oļega Znaroka trenētajai vienībai 11. zaudējumu pēc kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!