Foto: F64

Doņeckas "Dobnass" galvenais treneris Jūliuss Šuplers izteicies, ka viņa vadītajai komandai ir dots uzdevums uzvarēt jaunizveidotajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerības kausā, raksta krievu mediji.

"Jā, tāds uzdevums mums ir dots," pēc pirmās pamatturnīra spēles Rīgā teica Šuplers. "Mēs spēli iesākām labā ātrumā, izvirzījāmies vadībā, taču "Dinamo" to uzreiz izlīdzināja. Pēc tam sākās līdzīgs hokejs, uzmanīgs, abas komandas centās spēlēt piesardzīgi. Trešā perioda beigās ielaidām nevajadzīgu ripu un dabūjām dramatisku spēles nobeigumu. Skatītājiem tāds, protams, patīk, bet ne treneriem. Priecājos, ka puiši izturēja."

Tas, ka pārspēta viņa iepriekšējais klubs, Rīgas "Dinamo", kurā Šuplers aizvadīja piecus gadus, slovāku trenerim ir bijis diezgan svarīgi. "Man principiāla ir katra uzvara, taču šīm spēlēm tiek pievērsta īpaša uzmanība," viņš atzina intervijā "Sovetskij Sport". "Es tomēr te nostrādāju piecus gadus, man Rīgā ir daudz draugu kā klubā, tā starp spēlētājiem un treneriem. Nav tā, ka šie būtu principiāli mači, kad pretinieks ir "jāsaplēš gabalos", bet uzvarēt viņu ir patīkami."

Kā ziņojām, pirmajā Cerības kausa izcīņas pamatturnīra spēlē "Donbass" uzvarēja Rīgas "Dinamo" ar 3:2. Otra spēle paredzēta trešdien. Sērija ilgs līdz trim uzvarām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!