Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūluiss Šuplers pēc uzvaras Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē pret Maskavas "Dinamo" atzina, ka ar šo uzvaru ar lepoties.

Foto galerija

"Komanda šo spēli aizvadīja ļoti labi, cieši spēlēja aizsardzībā," preses konferencē teica Šuplers. "Maskavas "Dinamo" ir ļoti laba komanda, tāpēc šī uzvara ir cienījama, es savus puišus apsveicu ar to."

Treneris arī pastāstīja, kāpēc pēcspēles metienos vārtos stājās komandas rezerves vārtsargs Edgars Lūsiņš: "Mikaēls Telkvists šo maču aizvadīja, spēlējot pāri saviem spēkiem, negribējām tālāk riskēt un pēc sarunas ar viņu un ārstu, laukumā laidām Lūsiņu."

Maskavas "Dinamo" treneris Oļegs Znaroks bija saprotami apbēdināts, jo viņa komanda piedzīvoja zaudējumu, taču neuztvēra to kā traģēdiju. ""Bullīši" mūsu komandai nekad nav padevušies, pērn', šķiet nevienu spēli tā neuzvarējām," viņš norādīja. "Nekas traks. Šī bija pirmā spēle pēc pārtraukuma, tad parasti esam saspringti, bet gan jau iespēlēsimies. Komanda kustējās labi, bet pirmajā periodā bija momenti, ko vajadzēja izmantot."

Jau ziņojām, ka pirmajā spēlē pēc decembra pārtraukuma Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar 2:1 pēcspēles metienos uzvarēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas "Dinamo". Šī bija abu komandu trešā tikšanās šosezon – divās spēlēs uzvarējuši rīdzinieki, vienā – maskavieši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!