Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc zaudējuma Maskavas "Spartak" Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē atzina, ka mača iznākumu lielā mērā noteikusi rīdzinieku neefektīvā spēle skaitliskajā vairākumā, kuru šai spēlē dinamiešiem netrūka.

Foto galerija

"Spēle bija interesanta, ātra, taču mēs izdarījām par maz metienu pa vārtiem un neefektīvi nospēlējām vairākumā, nerealizējot situācijas," atzina Šuplers. "Izšķirošais moments bija vairākums pieci pret trim, kad neguvām vārtus. Puiši gribēja izspēlēt "tīrus" metienus pa vārtiem, bet šāda hokeja laiks ir pagājis. Vajadzēja ātrāk atdot piespēles un daudz vairāk mest pa vārtiem. Puiši cīnījās līdz galam, kad nomainījām Holtu, bet Hašeks šodien bija lielisks."

"Spartak" treneris slavēja visus- gan savus spēlētājus, gan uz Rīgu atbraukušos "Spartak" līdzjutējus, gan atmosfēru "Arēnā Rīga". "Gribu pateikties laukuma saimniekiem par lielisko atmosfēru, saviem puišiem, ka cīnījās līdz galam un mūsu līdzjutējiem tribīnēs," pēcspēles preses konferencē teica "Spartak" galvenā tiesneša pienākumu izpildītājs Andrejs Jakovenko.

Jautāts, vai paliks šai amatā pēc Igora Pavlova atveseļošanās, Jakovenko atbildēja, ka šis jautājums klubā tikšot izlemts vēlāk. "To apspriedīs pēc izbraukuma turnejas beigām, un tas atkarīgs no Pavlova veselības stāvokļa," teica treneris.

Atgādinām, ka novembra beigās Krievijas medijos parādījās ziņas, ka bijušais Latvijas izlases spēlētājs Igors Pavlovs tikšot atlaists no "Spartak" galvenā trenera amata, bet šai izbraukumā viņš komandai nedodas līdz veselības stāvokļa dēļ – trenerim esot smags bronhīts.

Zaudējot Maskavas "Spartak" ar 1:2, Rīgas "Dinamo" pirmdien pārtrauca četru spēļu uzvaru sēriju. Nākamos trīs mačus rīdzinieki aizvadīs izbraukumā Jekaterinburgā pret "Avtomobiļist", Ņižņekamskā pret "Ņeftehimik" un Kazaņā pret "Ak Bars". Nākamo mājas spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs 22. decembrī pret Maskavas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!