Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Latvijas kluba "Rīga" galvenais treneris Leonīds Tambijevs nav apmierināts ar uzbrucēja Aināra Podziņa spēli Pasaules kausa izcīņā jauniešu komandām, vēsta Krievijas mediji.

Atgādinām, ka "Rīga" trešdien piedzīvoja otro zaudējumu turnīrā, ar 2:3 piekāpjoties Somijas čempionei Helsinku IFK, un zaudēja iespējas iekļūt turnīra pusfinālā.

Tambijevs skaidroja, ka Podziņš neveiksmīgā snieguma dēļ spēlēja ceturtajā maiņā.

"Viņš aizvadījis septiņas spēles un nevienā no tām nav guvis rezultativitātes punktus," Krievijas medijos citēts Tambijevs. "Tāpēc viņš spēlē ceturtajā maiņā. Man nav autoritāšu. Komandā 1995.gadā dzimušie spēlētāji ir rezultatīvāki, bet viņš ir dzimis 1992.gadā, un dod ļoti maz."

"Podziņš ir Rīgas "Dinamo" spēlētājs ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pieredzi. Viņam jāpalīdz komandai," turpināja speciālists.

Tambijevs arī atcerējās pagājušā gada pasaules kausa izcīņu jauniešiem, kad Roberts Bukarts izcēlās ar rezultativitāti: "1990.gadā dzimušais Bukarts pagājušajā Pasaules kausā katrā spēlē guva punktus. Bija redzams – spēlētājs ar KHL pieredzi."

Podziņš Rīgas "Dinamo" sastāvā aizvadītajā sezonā nospēlēja 42 spēles, gūstot četrus vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!