Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargs Mikaels Telkvists bija ļoti apmierināts par izcīnīto smago uzvaru pār Astanas "Baris".

"Vienmēr ir patīkama sajūta, kad spējam pieveikt tik labu komandu kā "Baris". Šovakar tikās komandas, kuras ļoti vēlējās izcīnīt uzvaru, tā dēļ šis mačs bija tik aizraujošs. Tas ir lieliski, ka spējām, savu līdzjutēju priekšā, izcīnīt šādu uzvaru. Fani mūs tur spēlē un palīdz koncentrēties," "Dinamo" mājaslapā citēts Telkvists. ""Nav šaubu, ka šovakar pretī mums stājās tehniski ļoti spēcīga komanda. To vislabāk var redzēt viņu vairākuma izspēlē - kā viņi kontrolē ripu un veido vārtu gūšanas momentus, kas vienmēr ir ļoti bīstami. Esam ļoti priecīgi, ka izdevās no Austrumu līderiem paņemt divus punktus."

Garā pēcspēles metienu sērija zviedru vārtsargu īpaši nav neietekmējusi: "Es tikai centos koncentrēties uz nākamo metienu. Iespējams, varēju arī ripu agrāk notvert un būtu izcīnījuši uzvaru laicīgāk. Ripa arī trāpīja pa vārtu stabu, pēc tam man izdevās atvairīt metienu un Hosa pielika punktu. Tiešām ļoti patīkami."

"Pēc šī garā pārtraukuma jūtamies ļoti labi. Esam atpūtinājuši ķermeni. Protams, neslinkojām un pārtraukumā sevi uzturējām formā. Šī pauze vairāk palīdzēja tieši morāli - atpūtinājām galvas," sacīja vārtsargs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!