Foto: F64
Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komanda, kur par aizsargu treneri strādā leģendārais latvietis Sandis Ozoliņš, piektdien svinēja uzvaru Kontinentālās hokeja līgas regulārā čempionāta spēlē.

"Torpedo" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:1, 1:1, 1:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Jaroslavļas "Lokomotiv" vienību, kurai pārtrūka septiņu uzvaru sērija. Uzvaras vārtus divas sekundes pirms pagarinājuma beigām guva Vladimirs Galuzins.

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 91 punktu 54 mačos ir Sanktpēterburgas SKA, kas par vienu punktu apsteidz Maskavas CSKA. Trešā ar 78 punktiem 56 spēlēs ir Jaroslavļas "Lokomotiv", kamēr uzreiz aiz tās par četriem punktiem atpaliek 54 mačus aizvadījusī Helsinku "Jokerit", kur spēlē latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš.

Piektā ar 65 punktiem 55 cīņās ir uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo", bet sestā ar 62 punktiem 55 spēlēs ir Maskavas "Spartak", kur spēlē Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums.

Devītā ar 54 punktiem 55 mačos ir Rīgas "Dinamo", kas pirmajam astoņniekam zaudē divus punktus, kamēr aiz Latvijas vienības desmitajā vietā ar 42 punktiem 55 cīņās ir aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ".

Austrumu konferences līderei Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 85 punkti 55 mačos, bet tai ar 75 punktiem seko Astanas "Baris" un Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard", kas aizvadījušas attiecīgi 54 un 57 spēles. Septītā ar 57 punktiem ir 55 spēlēs ir Ņižņijnovgorodas "Torpeod", bet desmitajā vietā ar 47 punktiem 55 cīņās ir Pekinas "Kuņluņ Red Star", kuru pārstāv aizsargs Sandis Ozoliņš.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!