Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pagarinājis līgumu ar treneri no Latvijas Sandi Ozoliņu, kurš kluba vadībai sevi apliecinājis kā labu spēlētāju potenciāla atklājēju, intervijā tīmekļa vietnē "championat.com" pirmdien ievietotajā intervijā sacīja kluba ģenerāldirektors Aleksandrs Harlamovs.

Harlamovs apstiprina līgumu pagarināšanu ar visiem Kanādas speciālista Deivida Nemirovska vadītā treneru kolektīva dalībniekiem jau pirms izslēgšanas spēļu sākuma.

"Līguma pagarināšana galvenokārt ir Nemirovska un viņa treneru personāla darba novērtējums. Puiši labi dara darbu. Savās intervijās Deivids vienmēr ir teicis, ka "Torpedo" un Ņižņijnovgoroda viņam nav tukša frāze, un viņš vēlas šeit strādāt," apmierināts ar treneru paveikto ir Harlamovs.

Līgumu pagarināšanu pirms izslēgšanas spēlēm viņš skaidro ar to, ka kluba valdei sarunas ar speciālistiem ir bijušas ļoti ilgu laiku, un tā sanāca, ka klubs paziņoja par līgumu pagarināšanu tieši tobrīd.

"Ir skaidrs, ka Nemirovskis ir mūsu galvenais treneris un viņa darbs netiek apspriests. Tomēr maz tiek runāts par cilvēkiem, kas strādā līdzās viņam," uzsver Harlamovs.

"Jāizceļ Sandis Ozoliņš. Visi zina viņu kā slavenu spēlētāju, taču jāatzīmē, kā viņš strādā ar "Torpedo" aizsargiem. Ar viņa ierašanos katru gadu klubā parādās spēlētāji, kļūstot pakāpi labāki. Uzskatu, ka Ozoliņa darba kvalitāte ir ļoti augsta. Viņš atklāj puišu potenciālu."

Līgums pagarināts arī ar Artjomu Čubarovu, Endrjū Keksoru un Andreju Emeljanovu.

"Torpedo" aizvadītajā sezonā ieņēma astoto vietu Austrumu grupā un Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā ar 0-4 piekāpās Kazaņas "Ak Bars".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!