Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Ņižņijnovgorodas „Torpedo” vadība noraidījusi medijos izskanējušo informāciju, ka tā būtu interesējusies par pazīstamā Latvijas aizsarga Sanda Ozoliņa pakalpojumiem, vēsta izdevums „Sovetskij Sport”.

Jau vēstījām, ka Magņitogorskas „Metallurg” komanda jau ilgāku laiku savam sastāvam vēlas pievienot Ozoliņu, bet laikraksta „Telegraf” rīcībā ir informācija, ka latviešu aizsargu „iekāro” arī Čeļabinskas „Traktor”, Ņižņijnovgorodas „Torpedo”, Mitišču „Atlant” un Maskavas CSKA vienības.

Tomēr „Torpedo” komandas ģenerālmenedžeris Viktors Levickis nekavējoties šo informāciju noraidīja: „Pirmo reizi par to dzirdu. „Torpedo” komandā visas leģionāru vietas ir aizpildītas, tāpēc Ozoliņa pievienošanās komandai netiek pat izskatīta.”

Tāpat vēl nav zināms, vai Ozoliņš turpinās savu sportista karjeru, bet netiek izslēgta arī viņa palikšana Rīgas "Dinamo" rindās.

Šosezon aizvadītajās 50 KHL regulārā čempionāta spēlēs Ozoliņš guva desmit vārtus un izpildīja desmit rezultatīvas piespēles, bet septiņās Gagarina kausa cīņās viņa kontā vārti un rezultatīva piespēle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!