Foto: F64

Arī citām Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandām Gagarina kausa izcīņas sērijā līdz četrām uzvarām būtu grūti uzvarēt Latvijas klubu Rīgas “Dinamo”, uzskata Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienības uzbrucējs Iļja Krikunovs.

Atgādinām, ka ceturtdien Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sestajā mačā Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 3:1 pārspēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandu, sērijā līdz četrām uzvarām izlīdzinot rezultātu sērijā 3-3.

“Ceturtdien nepārāk labi spēlējām. Mēs spēlējām no aizsardzības, lai arī parasti uzbrūkam. Laikam gaidījām, ka kāds cits gūs vārtus. Pie tam bijām nedaudz saguruši,” teica Krikunovs. “Domāju sestajā spēlē būs labāk, jo būsim nedaudz atvilkuši elpu.”

Aizvadītajā mačā “Dinamo” pirmo reizi šajā sērijā pirmie guva vārtus, un “Torpedo” uzbrucējs uzskata, ka jebkurai komandai tā ir priekšrocība.

“Domāju, ka jebkurai komandai ir patīkami iemest pirmajai, jo tad pretiniekiem jātērē vairāk spēku. Tas vienmēr ietekmē rezultātu,” viņš turpināja. “”Dinamo” ir ļoti sīksta komanda, un ar viņiem ir grūti spēlēt. Šādi viņi spēlē visas četras sezonas un domāju, ka jebkurai citai komandai sērijā ar rīdziniekiem klātos tikpat grūti, kā mums.”

Rietumu konferences ceturdaļfināla sērijas uzvarētājs tiks noskaidrots septītajā spēlē sestdien Ņižņijnovgorodā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!