Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā ļāvis Helsinku "Jokerit" vienībai izveidot pārāk daudz vārtu gūšanas momentu, uzskata rīdzinieku uzbrucējs Broks Troters, kurš komandā aizvadīja pirmo maču pēc vairāku sezonu pārtraukuma.

Kā ziņots, pirmdien aizvadītajā spēlē Rīgas "Dinamo" cieta neveiksmi ar rezultātu 1:3 (1:2, 0:1, 0:0), piekāpjoties Somijas vienībai ceturto reizi četrās šosezon aizvadītajās cīņās.

Troters Latvijas klubā spēlēja 2010./11.gada sezonā, kad pēc blāva sezonas sākuma tomēr spēja kļūt par vienu no komandas līderiem. Savukārt atgriešanās mačā viņš laukumā aizvadīja 17 minūtes un septiņas sekundes, reizi metot pa vārtiem.

""Jokerit" ir ļoti laba komanda. Ļāvām viņiem veidot pārāk daudz vārtu gūšanas momentus, kurus viņi prata izmantot," Rīgas "Dinamo" komanda citē Trotera izteikumus pēc cīņas. "Ir lieliski atkal spēlēt "Dinamo" kreklā, lai gan pats vēlētos labāku atgriešanās maču. Es vienmēr vēlos uzvarēt. Līdz nākamajai spēlei jau sapratnei ar komandas biedriem vajadzētu būt labākai."

Troters pauda, ka aizvadītajā mačā svarīga bijusi vairākumu realizācija, ko Rīgas "Dinamo" hokejistiem tā arī neizdevās paveikt.

"Viņu labākā maiņa šodien nospēlēja teicami. Pret tik meistarīgām komandām noraidīties nedrīkst un ir jāizmanto savas iespējas," pauda uzbrucējs.

Turpinājumā Rīgas "Dinamo" 24.decembrī uzņems līgas līdervienību Maskavas CSKA, bet gada beigās aizvadīs izbraukuma mačus ar Minskas "Dinamo" un finansiālas problēmas piedzīvojošo Mitišču "Atlant".

Ar 40 spēlēs izcīnītiem 46 punktiem Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā joprojām atrodas 13.vietā, no labāko astotnieka atpaliekot par desmit punktiem.

Tikmēr "Jokerit" ar 86 punktiem 40 cīņās pakāpusies jau uz konferences otro vietu.

Šajā sezonā līgas klubus sagaida lielākais spēļu skaits sacensību vēsturē - 60 mači regulārajā čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!