Foto: F64

Rīgas “Dinamo” hokejisti jaunā galvenā trenera Pētera Skudras vadībā ceturtdien, 3. septembrī, uzsāks jau kārtējo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu, savā laukumā tiekoties ar Nursultanas “Baris” vienību. Spēles sākums pulksten 17.00, un portāls “Delfi” piedāvās mača teksta tiešraidi.

Skudra mēģinās kļūt par pirmo galveno treneri kopš 2013./2014. gada sezonas, kas ievedis rīdziniekus izslēgšanas spēlēs. Pēdējo reizi "Dinamo" Gagarina kausa izcīņā spēlēja Arta Ābola vadībā, kad vienība ar 3:4 pirmajā kārtā zaudēja Doņeckas "Donbass". Kopš tā laika "Dinamo" spēlētājus trenējuši Kari Heikila, Normunds Sējējs, Sandis Ozoliņš un Ģirts Ankipāns, bet rezultāti nav bijuši pārāk iepriecinoši. Vienīgi Ankipāna vadītā komanda 2018./2019. gada sezonā palika punkta attālumā no iekļūšanas "play-off".

Īsumā par svarīgāko:

  • Pēteris Skudra ar savu pieredzi KHL varētu būt piemērots treneris Rīgas "Dinamo", ņemot vērā, ka komanda bija jāuzbūvē pusotrā mēnesī.
  • Rīgas "Dinamo" sastāvā notikušas pamatīgas izmaiņas, bet pārliecību nerada 30 gadu vecumu pārsniegušie leģionāri no Krievijas, jo iepriekšējā pieredze ar pieredzējušajiem krieviem nav bijusi pati veiksmīgākā.
  • Sasniegt izslēgšanas spēlēs šajā sezonā ir Rīgas "Dinamo" izvirzītais mērķis, bet gaidāmā sezona nav prognozējama, jo daudz var ietekmēt arī Covid-19 situācija.

Sezona, kura jāaizmirst

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!