Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" regulārā čempionāta spēlē pret Bratislavas "Slovan" spēlēja briesmīgi, uzskata "Dinamo" uzbrukuma līderis Linuss Videls.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" pirmdien izbraukumā ar rezultātu 1:2 piekāpās "Slovan", kas šosezon ir KHL vājākā komanda.

"Šis rezultāts ir apkaunojošs. Mēs spēlējām briesmīgi. Pretiniekam bija tikai trīs maiņas, viņiem nav iespējas iekļūt izslēgšanas spēlēs. Neskatoties uz to, "Slovan" bija par mums ātrāki, viņi vairāk strādāja, centās. Likās, ka viņi grib iekļūt "play-off", nevis mēs. Tā nedrīkst būt. Man ir kauns par savu un komandas spēli šovakar," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Videls.

"Mums bija 19 metieni pa vārtiem, bet pēc divām trešdaļām bija tikai 11. Jā, kaut ko viņi nobloķēja, bet kopumā mēs neko neizdarījām. Šī bija viena no svarīgākajām spēlēm. Rezultāts ir ļoti, ļoti slikts," turpināja zviedrs.

Lai arī šajā izbraukuma spēļu sērijā rīdzinieki neizcīnīja punktus, tomēr cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs vēl saglabājas, jo tiešie konkurenti "Soči" arī zaudējuši punktus.

"Mums joprojām ir iespēja iekļūt izslēgšanas spēlēs. Paši situāciju esam izveidojuši ļoti sarežģītu. Mums ir jāuzvar četras, piecas atlikušās spēles un varam uz kaut ko cerēt. Jā, tas nebūs viegli. Bet mēs to varam. Ir jāatvēsina galva un ar pilnu jaudu jāiet katrā mačā, sevi nesaudzējot," uzsvēra Videls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!