Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā pirmo mājas spēļu sēriju otrdien, 11. septembrī, ar skaistu uzvaru noslēdza Rīgas "Dinamo", kas "Arēnā Rīga" atspēlējās un ar 4:2 (1:1, 2:0, 1:1) pārspēja Miku Indraši un Maskavas "Dinamo".

Rīgas "Dinamo" ar piecās spēlēs gūtiem septiņiem punktiem Rietumu konferencē pakāpusies jau uz trešo vietu. Tagad rīdziniekiem sekos izbrauciens uz Tālajiem Austrumiem - šīs nedēļas nogalē un nākamās nedēļas sākumā četru dienu laikā Latvijas komandu sagaida mači pret "Kuņluņ Red Star", Habarovskas "Amur" un Vladivostokas "Admiral".

Rīdzinieki spēles gaitā atspēlējās pēc zaudētiem pirmajiem vārtiem un guva savu trešo uzvaru sezonā. Rīgas "Dinamo" vienus vārtus vairākumā guva Linuss Videls, kurš tagad ar septiņiem rezultativitātes punktiem kļuvis par visas līgas līderi. Vēl rīdzinieku rindās izcēlās Matiass Mītinens, Mtjū Maione un Andris Džeriņš.

Rīgas "Dinamo" rindās par labāko atzina vārtsargu Kristeru Gudļevski, kurš atvairīja 24 no 26 pretinieku metieniem. Rīdzinieki pa pretinieku vārtiem izdarīja 31 metienu.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.
$duelID=1148;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!