Foto: F64

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzbrukuma līderis Linuss Videls vēl neesot pilnībā gatavs spēlēt, tomēr pēc uzvaras vārtu gūšanas viņš jūtas lieliski, sarunā ar Rīgas "Dinamo" preses dienestu sacīja pats zviedrs.

Jau vēstīts, ka Videls ceturtdien atgriezās laukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionātā spēlē un ar vārtu guvumu pagarinājumā sekmēja Rīgas "Dinamo" uzvaru pār Maskavas 'Spartak", ko pārstāv latvieši Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš.

"Neesmu vēl simtprocentīgi gatavs spēlēt, bet atgriezties laukumā bija jautri. Tagad jūtos lieliski, jo uzvarējām spēli un es iemetu uzvaras vārtus. Tas ir lieliski," uzreiz pēc spēles intervijā uz ledus sacīja Videls.

"Šī uzvara bija svarīga, jo mums ir vajadzīgs katrs punkts. Mums jāturpina cīnīties," par spēles nozīmi stāstīja Videls, uzsverot aso cīņu par izslēgšanas spēlēm. "Mēs zinājām, ka "Spartak" ir meistarīga komanda, un mums vajadzēja likt viņiem smagi strādāt un nedot laiku, lai kaut ko izveidotu. Mums tas diezgan labi izdevās, ja neskaita otro periodu."

Rīgas "Dinamo" nākamo spēli aizvadīs izbraukumā pret Minskas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!