Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" piektdien aizvadīja pirmo pārbaudes spēli pirms jaunās sezonas, un komandas galvenais treneris Artis Ābols kopā ar uzbrucēju Lauri Dārziņu dalījās savos iespaidos par maču.

Jau ziņots, ka pirmo uzvaru starpsezonā sestdien izcīnīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo", kas savā trešajā pārbaudes spēlē Piņķos ar rezultātu 4:1 (0:0, 2:0, 2:1) pieveica Novosibirskas "Sibirj".

Pirmos divus vārtus rīdzinieki guva otrajā trešdaļā, kad 21 sekundes laikā atzīmējās Pjotrs Ščastļivijs un Artūrs Ozoliņš. Trešās trešdaļas ievadā zviedrs Jonass Enlunds samazināja "Sibirj" deficītu līdz 1:2, tomēr turpinājumā pa reizei precīzi bija Miķelis Rēdlihs un Ščastļivijs, dodot panākumu Latvijas vienībai.

Visas četras ripas rīdzinieki iemeta pēc atlēkušajām ripām vārtu priekšā, bet ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Čārlzs Genovejs.

Ābols atzina, ka par uzvarēto spēli ir prieks, taču norādīja, ka Liepājas hokeja laukums ir mazāks nekā KHL standarta laukumi, tāpēc par spēles satura kvalitāti varēšot spriest nākamajās pārbaudes spēlēs.

Dāziņš pastāstīja, ka, salīdzinot ar iepriekšējo spēli, izdevās spēlēt labāk, dabūt ripu pretinieku zonā, un pēc pretinieku paguruma izdevās realizēt savus momentus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!