Foto: RIA Novosti/Scanpix

Astanas "Baris" galvenajam trenerim Andrejam Nazarovam draud diskvalifikācija vismaz uz vienu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēli par "izgājienem" mačā pret Vladivostokas "Admiral", vēsta vietējie mediji.

Kādā no spēles epizodēm mača nogalē Nazarovs bija tik ļoti nemierā ar tiesnešu darbu, ka iemeta laukumā dzēriena pudeli, iespēra dvieli un vairākkārt veltīja rupjus žestus, rādot tos kamerā. Tobrīd "Baris" hokejisti bija nopelnījuši septiņus noraidījumus pēc kārtas. Šai mačā mājinieki uzvarēja ar 3:2.

Pēc spēles, jautāts par šo incidentu, Nazarovs teica, ka rupjos žestus neesot vis veltījis "Admiral" līdzjutējiem arēnā, kurus ļoti cienot, bet gan Krievijas Amatieru hokeja līgas valdes priekšsēdētājam un bijušajam hokejistam Vjačeslavam Fetisovam, kura vārdā nocēvēta Vladivostokas ledus arēna.

"Jūs jautāsiet, kāpēc žestu, adresētu Fetisovam, parādīju abām tribīnēm? Ļoti vienkārši - es nezināju, kur Vladivostokas arēnā ir VIP loža. Tagad zinu," intervijā "Sport Ekspress" saka "Baris" treneris. "Fetisovs ir mans bērnības elks, taču, ja mēs cienām hokeju, tad ir pēc iespējas jāsamazina administratīvo resursu izmantošana. Diemžēl šodien tas neizdevās. Tāpat kā pirms gada. Sākumā CSKA tika uzaicināts Šuplers, kurš maiņu sastāvu noteica pēc zvaigznēm. Tagad "Admiral" klubā "zvaigžņu tulku" nomainījis cits slovāku personāžs. Un atkal komandu nākas glābt - ar šādu oriģinālu paņēmienu. Un tas viss uz sarunu fona par Krievijas hokeja glābšanu, par mūsu tradīciju cienīšanu un treneru skolu. Smieklīgi…"

Arī pērn, vadot Doņeckas "Donbass", Nazarovs spēlē Vladivostokā bija ļoti neapmierināts ar tiesnešu darbu. Šogad Nazarovs uzskata, ka Fetirovs ietekmē spēļu iznākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!