Foto: TASS/Scanpix/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) 10. sezonas izslēgšanas spēļu turnīra otrās kārtas mačs Jaroslavļā starp vietējo "Lokomotiv" un Sanktpēterburgas SKA izcēlās ar īpaši daudz noraidījumiem, no kuriem lielākā daļa bija par kautiņiem.

Kopumā tiesneši pa visu spēli abu komandu spēlētājiem piesprieda 68 soda minūtes – 39 "Lokomotiv" un 29 SKA. Lielāko daļu spēles laika komandas uzvedās disciplinēti, nekārtības sākās mača izskaņā, kad rezultāts jau bija 4:1 SKA labā. Sērijā Sanktpēterburgas klubs ir vadībā ar 3-1.

Pamatlaika beigās emocijas abās komandās jau "gāja pa gaisu", un pēc "Lokomotiv" jaunā spēlētāja Grigorija Deņisenko "tīra" spēka paņēmiena pret Nikolaju Prohorkinu izcēlās kautiņš ar vairāku spēlētāju iesaistīšanos, Viktors Tihonovs metās aizstāvēt uz ledus palikušo Prohorkinu un uzklupa Deņisenko.

Ar to nekas nebeidzās, SKA spēlētāji turpināja izraisīt un provocēt kautiņus. Tā pieredzējušais Vjačeslavs Voinovs pamatīgi piekāva 18 gadus veco Nikolaju Kovaļenko, kautiņā iesaistījās arī Iļja Kovaļčuks ar Denisu Mosaļovu.

Mača pēdējā minūtē izcēlās vēl viens kautiņš, kurā "Lokomotiv" aizsargs Aleksandrs Jeļesins burtiski izģērba savu pretinieku Jegoru Rikovu, kurš pat neattapa, kas notiek. Lieki piebilst, ka par šo kautiņu, kas bija viens no iespaidīgākajiem šosezon, līdzjutēji 22 gadus veco aizsargu sveica ar ovācijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!