Foto: DELFI

Telekanāla TV3 aiziešana no "Lattelecom" interaktīvās televīzijas par iepriekš noslēgto līgumu ķīlniekiem padarījusi daudzus abonentus, jo, kā skaidro uzņēmumā, kanāls ticis aizstāts ar "Fox Life", tāpēc līguma nosacījumi nemainās – tas slēgts par konkrētu kanālu skaitu abonēšanu, līdz ar to juridiski nekas nemainās.

Ja klients, piemēram, noslēdzis līgumu par kāda no "Mājas komplektiem" iegādi, slēdzot ilgtermiņa līgumu līdz konkrētam datumam, tad par tā pārtraukšanu līgumsods ir vairāk nekā 50 eiro, portālu "Delfi" informēja vairāki neapmierināti skatītāji.

"Lattelecom" klientu apkalpošanas dienests šo notikum dēļ pat ieviesis īpašu līniju jautājumiem par interaktīvās TV pieejamību un tās operatori skaidro - ja klients vēlas pirms termiņa pārtraukt līgumu, viņš to var darīt, taču tad jāmaksā sods, kāds tas ietverts noslēgtajā līgumā.

"Lattelecom" ir pārliecināts, ka līdz ar "Fox Life" kanāla un filmu nomas bezmaksas pieejamības nodrošināšanu, situācija ir atrisināta un klientam nav pamata lauzt līgumu, jo visu iepriekš pieprasīto pakalpojumu klāstu viņš saņem.

Klientu apkalpošanas dienestā gan interesējas, ko klients TV3 skatījies visbiežāk, un kuras iemīļotās programmas zaudējums viņu visvairāk sāpinājis, piedāvājot to aizstāt ar kādu no citos "Lattelecom" piedāvātajos kanālos piedāvātajām programmām, piemēram, raidījuma "Nekā Personīga" vietā tiek piedāvāts vērot LTV analītisko raidījumu "De Facto".

Ja klientam ļoti pie sirds iet TV3 vērošana tieši televīzijā, tad viņam tiek piedāvāta iespēja pieslēgt datoru televizoram un vērot "Tv3 Play" piedāvājumu TV ekrānā.

"Lattelecom" joprojām sola darīt visu, lai klientiem nebūtu jāpaliek bez TV3, taču klientu apkalpošanas dienestā izvairās konkretizēt, par kādu summu pieaugu klienta rēķins, ja "Lattelecom" turpinātu līguma attiecības ar TV3.

"Katrā ziņā tie nebūtu 18 eiro centi," saka klientu apkalpošanas dienestā, papildinot, ka summa būtu "krietni lielāka" un vēl pēc gada tā vēl vairāk pieaugtu.Koncerns "Modern Times Group" paziņojis, ka TV3 prasa mazāk kā 0.18 eiro par  TV3, bet „Lattelecom" savukārt no klientiem par interaktīvo televīziju saņem sākot no 9.32 eiro un skatītājs to var iegādāties tikai kopā ar "Lattelecom" internetu, kura cena ir vēl 14.90 eiro.

Arī sociālajos tīklos "Lattelecom" atslēgšana izsaukusi viedokļu apmaiņu.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!