Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Viens no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēcīgākās vienības Sanktpēterburgas SKA līderiem norvēģis Patriks Tūresens savainojuma dēļ nevarēs piedalīties svētdien gaidāmajā cīņā pret Latvijas komandu Rīgas "Dinamo".

Kā vēsta portāls "Sportbox.ru", Tūrensens 29.novembra mačā pret Mitišču "Atlant" lauza kāju, kā rezultātā viņš nevarēs spēlēt līdz pat gada beigām.

Līdz šī gada noslēgumam Sanktpēterburgas klubam atlicis aizvadīt septiņus mačus.

Norvēģu uzbrucējs šosezon piedalījies 27 spēlēs, kuru laikā izcēlies ar astoņiem gūtiem vārtiem un 12 rezultatīvām piespēlēm.

Šobrīd SKA ir KHL kopvērtējuma līdere, jo 32 mačos iekrājusi 71 punktu, tuvākos sekotājus Kazaņas "Ak Bars" un Maskavas "Dinamo" apsteidzot par sešiem punktiem.

Tikmēr Rīgas "Dinamo" atrodas ceturtajā vietā Rietumu konferencē, jo 32 spēlēs guvusi 59 punktus. Tikpat, cik iespējusi arī pozīciju augstāk esošā Maskavas CSKA komanda, kas gan aizvadījusi par maču vairāk.

Rīgas "Dinamo" un SKA duelis "Arēnā Rīga" ieplānots svētdien, bet pirms tam rīdzinieki uzņems Jaroslavļas "Lokomotiv", ko pārstāv Miķelis Rēdlihs un šobrīd savainotais Jānis Sprukts, kā arī Čerepovecas "Severstaļ".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!