Foto: F64

Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Harijs Vītoliņš pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēļu pirmās kārtas trešās spēles ar Jaroslavļas "Lokomotiv" norādīja, ka tiesāšanas līmenis šai mačā bijis ļoti zems.

Kā ziņojām, trešajā sērijas spēlē Maskavas "Dinamo"piekāpās "Lokomotiv" ar 1:2 pagarinājumā un sērijā rezultāts kļuva 2-1 Jaroslavļas kluba labā.

"Tiesnešu darbs bija zem katras kritikas. Ļoti zems tiesāšanas līmenis, kas visu arī noteica," pēc spēles izteicās Vītoliņš. "Visi spēles momenti raisīja sašutumu, visas sadursmes - ja trešais spēlētājs bija klāt, deva abpusējo noraidījumu, bet kur vajadzēja būt abpusējam noraidījumam, sodīja tikai mūs. Šodien pat "Dinamo" sagatavos materiālus un nosūtīs uz līgu izkatīšanai."

Uzvarētāju treneris Dmitrijs Juškevičs savam kolēģim nepiekrīt. "Tiesāšana? Nevienam nevajadzētu nevienu vainot, "play-off" ir "play-off", emocijas iet pāri malām," viņš saka. "Spēle ritēja uz noraidījuma robežas, taču es nevaru teikt, ka tiesneši būtu strādājuši slikti."

Kā zināms, arī otrs latviešu speciālists, kura komanda iekļuvusi izslēgšanas spēlēs, - Pēteris Skudra - pēc pirmās "Torpedo" spēles pret Sanktpēterburgas SKA bija ļoti neapmierināts ar tiesnešu darbībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!