Foto: F64

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Kristaps Zīle bija vīlies, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien neizdevās pārspēt Magņitogorskas "Metallurg", jo pretinieki spēlēja lēni un nebija agresīvi.

Jau vēstīts, ka "Dinamo" hokejisti" ceturtdien ar rezultātu 0:2 piekāpās "Metallurg", piedzīvojot piekto zaudējumu pēc kārtas.

"Grūti spriest, kas nesanāca," Zīle sacīja pēcspēles intervijā, kas redzama "Dinamo" oficiālajā "youtube.com" kanālā. " Zaudējums paliek zaudējums, un tas nav pieņemams. Viņi šodien nebija labi. "Metallurg" bija lēni un nebija agresīvi. Mums pašiem bija jāveido momenti un jādabū ripa pāri vārtu līnijai. Paši vien esam vainīgi."

Rīdzinieki šajā mačā neizmantoja nevienu no pieciem vairākumiem. Arī komandas galvenais treneris Ģirts Ankipāns norādīja, ka šis spēles elements pievīla, bet Zīle bija apmierināts ar to, ka izdevās sagādāt pretiniekiem mazākumus.

"Vairākumā šodien neiemetām, bet pozitīvi bija tas, ka vismaz līdām uz vārtiem, viņi mums netika līdzi un ķeksēja. Tie vairākumi bija jāizmanto," teica "Dinamo" aizsargs.

Zīle piebilda, ka "Dinamo" hokejisti praktiski visu spēli cieši sedza visus pretinieku līderus, kuriem patīk spēlēt ar ripu. "Spēlējām agresīvi un neļāvām viņiem elpot. Taču beigās kaut kas pietrūka," sacīja Zīle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!