Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" devies sezonas tālākajā izbraukumā un komandas treneru korpuss nosaucis komandas sastāvu, vēsta vienības mājaslapa internetā.

Piektdiena plkst.11:00 Latvijas klubs izbraukumā spēkosies ar Habarovskas "Amur", bet pēc tam spēlēs arī Vladivostokā, Novosibirskā un Novokuzņeckā.

Izbraukumā "Dinamo" treneri līdzi ņems 27 hokejistus – 3 vārtsargus, 9 aizsargus un 15 uzbrucējus. Mājās paliks savainotais uzbrucējs Marcels Haščāks, kā arī aizsargs Mārtiņš Porejs un uzbrucējs Māris Bičevskis, kuri abi paliks fārmkluba "Dinamo/Juniors" sastāvā.

Šajā tālajā izbraukumā Rīgas "Dinamo" sastāvā dosies: trīs vārtsargi - Mikaels Telkvists, Jakubs Sedlāčeks un Rihards Cimermanis; deviņi aizsargi – Sandis Ozoliņš, Mets Robinson, Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Arvīds Reķis, Rodrigo Laviņš, Krišjānis Rēdlihs, Oskars Cibuļskis un Edgars Siksna; 15 uzbrucēji – Marcels Hosa, Kails Vilsons, Aleksandrs Ņiživijs, Mārtiņš Cipulis, Pols Sčehura, Andris Džeriņš, Gints Meija, Gunārs Skvorcovs, Miks Indrašis, Vitālijs Pavlovs, Artūrs Kuzmenkovs, Roberts Bukarts, Juris Upītis, Vojteh Polāks un Andris Siksnis.

Šī četru spēļu izbraukuma sērija Rīgas "Dinamo" ir ģeogrāfiski vistālākā un arī vissmagākā, jo papildus tālajiem pārlidojumiem ir arī ļoti liela laika starpība. No Rīgas līdz Habarovskai ir jālido aptuveni 7000 km (laika starpība 8 stundas), līdz Vladivostokai ir aptuveni 7500 km (laika starpība 8 stundas), līdz Novosibirskai aptuveni 3600 km (laika starpība 4 stundas), bet Novokuzņeckai aptuveni 4000 km (laika starpība 4 stundas).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!