Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien izcīnīja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Dinamo" komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:0, 1:1, 0:0) pieveica Sanktpēterburgas SKA vienību.

Uzvarētājiem šajā spēlē vārtus guva Artjoms Černovs un Aleksejs Kudašovs, bet "Spartak" vienībā ar precīzu metienu izcēlās Tonijs Mortensons.

Jau pēc otrās trešdaļas beigu signāka 5+20 minūšu noraidījumu par sitienu pretiniekam nopelnīja skandalozais SKA hokejists Jevgēņijs Artjuhins. Zīmīgi, ka desmit sekundes pirms tam pie noraidījuma bija ticis arī cits SKA hokejists Patriks Tūresens, tomēr iespēju ilgstoši spēlēt vairākumā "Dinamo" komanda neizmantoja. Tas gan tai neliedza izcīnīt panākumu.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pēc šī mača Maskavas "Dinamo" ar 18 punktiem desmit cīņās atgriezās līderpozīcijā, bet SKA ar 15 punktiem septiņos mačos atrodas piektajā vietā.

Kā ziņots, Znaroks un Vītoliņš kopš 2008.gada trenēja Balašihas MVD komandu, kurai 2009./2010.gada sezonā palīdzēja aizkļūt līdz Gagarina kausa finālsērijai. Sekojošajā starpsezonā MVD komanda tika apvienota ar Maskavas "Dinamo" vienību, bet par jaunās komandas treneriem iecēla tieši Latvijas speciālistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!