Foto: F64
Pārliecinošu uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien izcīnīja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Dinamo" komanda.

Aizvadītajā cīņā Maskavas "Dinamo" ar rezultātu 7:1 (1:1, 5:0, 1:0) izbraukumā sagrāva citu Maskavas klubu "Spartak".

Vēl pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija neizšķirts 1:1, bet izšķirošo pārsvaru viesi guva otrajā trešdaļā, kad pretinieku vārtos iemeta piecas ripas, kamēr "Spartak" nespēja atbildēt ne ar vienu precīzu metienu.

Maskavas "Dinamo" labā divus vārtus guva Sergejs Soins, bet pa reizei precīzi bija arī Iļja Gorohovs, Aleksandrs Boikovs, Konstantīns Gorovikovs, Deniss Kokarevs un Deniss Tolpeko.

Savukārt "Spartak" labā goda vārtus guva Štefans Ružička.

Pēc šī mača KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Maskavas "Dinamo" ar 29 punktiem 15 spēlēs saglabāja pirmo vietu, bet "Spartak" komanda ar 19 punktiem 13 cīņās atrodas septītajā pozīcijā.

Kā ziņots, Znaroks un Vītoliņš kopš 2008.gada trenēja Balašihas MVD komandu, kurai 2009./2010.gada sezonā palīdzēja aizkļūt līdz KHL Gagarina kausa finālsērijai. Sekojošajā starpsezonā MVD komanda tika apvienota ar Maskavas "Dinamo" vienību, bet par jaunās komandas treneriem iecēla tieši Latvijas speciālistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!