Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc uzvaras pār Rīgas "Dinamo" apsveica savu komandu ar uzvaru, taču norādīja, ka vēl ir problēmas ar psiholoģiju.

"Redzējām, ka Rīgas komanda nedaudz apstājās, tāpēc centāmies uzreiz nospēlēt aktīvāk," savas komandas spēles stilu preses konferencē pēc mača skaidroja Znaroks."Ļoti traucēja pauzes spēlē, kuru laikā sakopa ledu. Spiežam, spiežam, un te – pauze. Tas ļoti traucē."

Saviem spēlētājiem treneris pārmeta arī pārlieku aizraušanos ar uzbrukumiem, jo Maskavas "Dinamo" šai spēlē bieži "iekrita" uz pretuzbrukumiem. "Iespējams, daži aizrāvās. Mums ir daudz uzbrucēju starp aizsargiem," viņš teica.

Toties uzslavēja Znaroks Krisu Saimonu, kurš ceturtdienas mačā guva divus vārtus. "Saimons ir komandas spēlētājs, viņš arī "Vitjaz" tā darbojās," teica Znaroks. "Viņš lieliski pārredz laukumu, var atdot piespēli, precīzi mest."

Jautāts, ar ko "sabaroti" uzbrucēji, ka bija tik daudz gūtu vārtu šai spēlē, Znaroks atjokoja: "Ar auzu pārslu putru. Mums nekā cita nav."

Rīgas "Dinamo" otrajā "play-off" pirmās kārtas spēlē ar 4:8 piekāpās Maskavas "Dinamo", kuri izlīdzināja rezultātu sērijā. Pirmajā mačā trešdien ar 2:1 papildlaikā uzvarēja rīdzinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!