Foto: F64
Gan Maskavas "Dinamo" treneris Oļegs Znaroks, gan viņa kolēģis no Čerepovecas "Severstaļ" Dmitrijs Kvartaļņovs ne pārāk atzinīgi izteicās par abu komandu spēles tiesneša darbību, ziņo Krievijas masu mediji.

Pretēji noteikumiem, spēli Lužņiku arēnā tiesāja tikai viens galvenais tiesnesis, un pēc abu treneru domām, tas ietekmēja mača iznākumu. "[Uzbrucēja Alekseja] Cvetkova noraidījumu mēs izpētīsim vēlāk, tiksim skaidrībā, kas tur notika. Godīgi sakot, man sākumā šķita, ka noraidījumu bija izpelnījies viens no "Dinamo" spēlētājiem," izteicās Kvartaļnovs.

"Kas attiecas uz tiesāšanu, varu teikt tikai to, ka, ja tiesnesis netiek galā, spēli jātiesā diviem," kolēģim piebalsoja Oļegs Znaroks. Arī līdzjutēji bija nemierā ar vairākiem galvenā tiesneša lēmumiem, pavadot tos ar svilpieniem.

Portāls "Delfi" jau ziņoja, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien Latvijas izlases treneru Znaroka un Harija Vītoliņa vadītais Maskavas "Dinamo" tikai pagarinājumā ar 4:3 uzvarēja "Severstaļ", lai gan spēles gaitā atradās vadībā ar 3:1.

Uzvaras vārtus maskavieši guva pagarinājuma pēdējā minūtē, realizējot vairākumu, kad par rupju spēli bija noraidīts "Severstaļ" uzbrucējs Aleksejs Cvetkovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!