Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc savas komandas zaudējuma Rīgas "Dinamo" Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā spēlē atzina, ka viņa komandas spēlētājus pārņēma emocijas un viņi nemīl zaudēt, kas bija par iemeslu daudzajiem noteikumu pārkāpumiem.

Foto galerija

"Apsveicu ar uzvaru, pelnīti, malači, apspēlēja mūs," pēcspēles preses konferenci Oļegs Znaroks iesāka ar apsveikumiem pretiniekiem, bet uz jautājumu, cik principiāla būs nākamā spēle Rīgā, viņš atteica: "Katra spēle mums ir kā karš."

Arī pēc zaudējuma Oļegs Znaroks saglabāja labu omu: "Viss būs labi, neuztraucieties," viņš ar smaidu teica žurnālistiem.

Jautāts par daudzajiem savas komandas spēlētājiem, treneris atzina, ka tas esot noticis emociju rezultātā. "Tās bija emocijas, jo šis ir "play-off", puišiem nepatīk zaudēt. Tāds ir hokejs," teica Znaroks. "Es kā biju, tā esmu mierīgs. Vai tad es gāju uz ledus kauties? To varēju atļauties, kad biju spēlētājs."

Jau ziņojām, KHL izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā spēlē "Arēnā Rīga" mājinieki, Rīgas "Dinamo", dramatiskā spēlē ar 5:1 uzvarēja Maskavas "Dinamo", izvirzoties vadībā ar 2-1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!