Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas izlases treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš trešdien pagarināja līgumus ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Maskavas "Dinamo", liecina Krievijas laikraksta "Sport-Ekspress" rīcībā esošā informācija.

Līgumi ar Latvijas speciālistiem pagarināti uz vienu gadu.

Kā ziņots, Maskavas "Dinamo" komanda Gagarina kausa Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā ar rezultātu 2-4 zaudēja Latvijas komandai Rīgas "Dinamo".

Znaroks un Vītoliņš kopš 2008.gada trenēja Balašihas MVD komandu, kurai pagājušajā sezonā palīdzēja aizkļūt līdz KHL finālsērijai. Savukārt starpsezonā MVD komanda tika apvienota ar Maskavas "Dinamo" vienību, bet par jaunās komandas treneriem iecēla tieši Latvijas speciālistus.

Kā ziņots, Znaroks veica pārrunas arī ar Rīgas "Dinamo", tomēr abas puses nespēja vienoties par finansiālajiem nosacījumiem.

Jau vēstīts, ka Znaroks vairākkārt izteicies, ka ļoti vēlētos trenēt Rīgas "Dinamo" komandu, - pēdējo reizi vēl nesen intervijā, kas otrdien tika publicēta izdevumā "Sporta Avīze".

"KHL strādāju trešo sezonu, bet šo gadu laikā no Rīgas "Dinamo" ar mani neviens nav pat aprunājies vai piezvanījis. Es Rīgā būtu gatavs strādāt pat par mazāku naudu nekā Maskavā," teica Znaroks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!