Foto: RIA Novosti/Scanpix

Doņeckas "Donbass" komandas zviedru vārtsargs Ēriks Ersbergs vēlas pamest Kontinentālo hokeja līgu (KHL) un atgriezties Zviedrijā, ziņo vietējie mediji.

Aizvadījis divas sezonas KHL, 31 gadu vecais Ersbergs meklē iespēju turpināt savu hokeja karjeru Zviedrijā, apstiprinājis viņa aģents Patriks Āronsons, raksta "SportExprssen". Ersbergs šā gada janvārī guva traumu un sekojošā operācija viņam ilgstoši liedza spēlēt. Turklāt "Donbass" pagarinājuši līgumu ar amerikāni Krisu Holtu, kas arī pamudinājis zviedru hokejistu meklēt jaunu darbavietu.

"Pagaidām jauna kluba meklēšana nenotiek pārāk aktīvi," saka Āronsons. "Ir vairāku klubi, kas meklē vārtsargu, un Ersbergs viņiem ir interesants, bet pagaidām nekas konkrēts nav runāts."

Zveidrijā Ersbergs spēlēja no 2005. līdz 2007. gadam, pārstāvot "HV 71" klubu, tad pārcēlās uz Ameriku, Nacionālo Hokeja līgu (NHL), kur spēlēja Losandželosas "Kings" un Amerikas Hokeja līgu (AHL), bet KHL viņš pārstāvējis Ufas "Salavat Julajev", ar ko ieguva Gagarina kausu, un "Donbass".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!