Foto: LETA
Pirmdien, 5. septembrī plkst. 18:30, Dzintaru pludmalē notiks kopīgs sagatavošanās treniņš "BalticMiles" skriešanas pusmaratonam, kurā var piedalīties gan reģistrētie, kā arī potenciālie pusmaratona dalībnieki, jo tie, kas vēl nav paspējuši piereģistrēties maratonam, 5. septembrī to varēs izdarīt par puscenu, informē sacensību rīkotāji.

Treniņu vadīs fiziskās sagatavotības treneris Ēriks Visockis, kas sniegs profesionālus padomus visiem skriet gribētājiem, kā arī vadīs iesildīšanos pirms skrējiena un atsildīšanos. Pēc iesildīšanās visi klātesošie treniņa ietvaros tiks aicināti kopīgi doties 5 km trases skrējienā. Sagatavošanās treniņa dalība ir bez maksas, un iepriekšēja reģistrēšanās treniņu skrējieniem nav nepieciešama.

"BalticMiles" skriešanas pusmaratons notiks 11. septembrī un dalībnieki tiek aicināti izvēlēties vienu no četrām distancēm: profesionāliem sportistiem būs 21 km jeb pusmaratona distance, bet, zelta vidusceļa piekritējiem piemērota ir jaunā 10 km distance.
Savukārt amatieru līmeņa sportistiem un brīvdienu aktīvistiem – 5 km skrējiens. Pašiem mazākajiem paredzēts MAXIMA Favorit bērnu skrējiens. Šajā distancē bērniem līdz 12 gadu vecumam reģistrācija līdz sacensību dienai ir bezmaksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!