Foto: F64
Liepājas pusmaratonā, kas notiks 17.jūlijā, dalību līdz šodienai pieteicis aptuveni tūkstotis skrējēju no dažādām Latvijas vietām, kā arī ASV, Vācijas, Anglijas, Dānijas un citām valstīm, informēja pusmaratona rīkotājs un galvenais tiesnesis Reinis Rozītis.

"Manuprāt, pirmajai reizei tas nav slikts rādītājs," sacīja Rozītis, atzīstot, ka bijuši skeptiķi, kas prognozējuši, ka pusmaratona sacensībām nepieteiksies vairāk kā 500 dalībnieki.

Kā informēja Rozītis, piedalīties pusmaratonā var, arī piesakoties sacensību norises dienā, taču tad ir jārēķinās, ka dalības maksa būs augstāka. Svētdien par dalību pusmaratona distancē būs jāmaksā 15 lati, bet šobrīd - 10 lati. Savukārt maksa par dalību Tautas skrējienā pieaugs no 5 līdz 6 latiem. Reģistrēties internetā dalībai sacensībās iespējams šodien līdz pusnaktij.

Liepājas pusmaratona rīkotājiem palīdz arī aptuveni 60 brīvprātīgie, to skaitā zemessargi un jaunsargi. Tikmēr Liepājas ielās jau esot sākusies ceļa zīmju uzstādīšana, kas regulēs autosatiksmi pusmaratona norises laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!