Foto: Publicitātes foto

Līdz ar pēdējiem sagatavošanās treniņiem Uzvaras parkā un Mežaparkā, arvien straujāk tuvojas tas brīdis, kad 13. septembrī tiks dots starts rudens lielākajam skrējienam Latvijā - Nike Riga Run. Otrs sacensību priekšvēstnesis ir pasākuma EXPO, uz kuru reģistrētie dalībnieki aicināti saņemt savus starta numurus, bet jaunie dalībnieki - pieteikt dalību, informē rīkotāji.

Šogad EXPO norisināsies divas dienas. Ceturtdien, 10. septembrī tas notiks pasākuma atbalstītāja "Nippon Auto" salonā, Krasta ielā 42 laikā no plkst. 8:00 līdz 20:00. Savukārt piektdien, 11. septembrī EXPO mainīs atrašanās vietu, pietuvojoties galvaspilsētas centram un numuru saņemšana notiks Rīgas Sporta nakts ietvaros pie Brīvības pieminekļa no plkst. 17:00 līdz pat pusnaktij. Numuru izņemšana turpināsies arī 12. septembrī t/c Alfa Sportland veikala 2. stāvā, skriešanas zonā, no plkst. 10.00 līdz 16.00. Pēc EXPO noslēgšanās, numuru izsniegšana turpināsies pasākuma norises dienā, 13. septembrī, Mežaparkā no plkst. 9:00 līdz 30 minūtēm pirms konkrētās disciplīnas starta.

Lai saņemtu savu starta numuru, līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments. Ja pašam nav iespēja saņemt numuru, to var izdarīt kāds cits, uzrādot konkrētā dalībnieka personu identificējošu dokumentu vai rakstisku atļauju. Uzņēmuma komandu starta numurus var saņemt viens cilvēks. Šādā gadījumā dienu iepriekš jāinformē organizatori, nosūtot dalībnieku sarakstu uz e-pastu info@nikerigarun.lv vai arī šo sarakstu jāņem līdzi, dodoties uz EXPO.

Jāatgādina, ka tiem, kuri nolēmuši pasākumam reģistrēties šajā nedēļā, izdevīgāk to izdarīt ir EXPO laikā vai mājas lapā nikerigarun.lv līdz 12. septembrim, jo pasākuma dienā reģistrācijas maksa būs augstāka.

Šis jau būs sestais gads, kad septembrī Mežaparkā kopīgā startā apvienojas tūkstošiem rīdzinieku un pilsētas viesu, lai veiktu savus vislabākos un ātrākos kilometrus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!