Foto: Publicitātes foto
Turpinot pērn veiksmīgi iedibināto tradīciju, arī šogad "Lattelecom" Rīgas maratona skriešanas svētku programmu papildinās Nāciju parāde jeb simbolisks maratona dalībnieku gājiens orķestru pavadībā no Brīvības pieminekļa līdz maratona starta/finiša zonai 11.novembra krastmalā.

Nāciju parāde ir starptautisks un svinīgs notikums, kas kopā pulcē garo distanču skrējējus no visas pasaules, piešķirot Maratona nedēļas nogalei īpašu svētku noskaņu. Pievienojies svētkiem, iepazīsties ar maratona draugiem no ārvalstīm un uzņem pozitīvu lādiņu pirms svētdienas galvenajiem startiem!

Nāciju parādes gājiens norisināsies sestdien, 14.maijā un tā maršruts simboliski vedīs pa maratona distances noslēdzošo kilometru no Brīvības pieminekļa līdz 11.novembra krastmalai. Nāciju parādes dalībnieki ir aicināti pulcēties pie Brīvības pieminekļa blakus attiecīgās valsts karogam, sākot no plkst. 13.30. Gājiena sākums plkst. 14.00.

"Lattelecom" Rīgas maratona rīkotāji aicina skrējējus un maratona dalībniekus pārstāvēt arī Latvijas garo distanču skrējēju saimi, reģistrējoties Nāciju parādei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!