Foto: LETA
Laika apstākļiem uzlabojoties, 11.novembra krastmalā notiekošās sporta sacensības "Krastmalas kauss" pulcē arvien vairāk rīdzinieku un pilsētas viesu, novēroja aģentūra LETA.

Pasākumu apmeklē liels jauniešu, ģimeņu ar maziem bērniem, kā arī pilsētas viesu skaits Aptuveni pustūkstotis cilvēku piedalās un vēro dažādas aktivitātes Daugavas krastā.

Šodien tiks noskaidroti Krastmalas kausa uzvarētāji strītbolā, futbolā un handbolā. Neskatoties uz sliktajiem laika apstākļiem, komandu loks ir plašs un sporta spēļu laukumos nemitīgi notiek cīkstēšanās par uzvaru.

Galda spēļu teltī galda spēļu meistari, amatieri un iesācēji mērojas spēkiem, spēlējot šahu, dambreti, riču-raču un cirku. Nepārtraukta interese vērojama pie novusa galdiem, kur savu kārtu spēlēt gaida dažāda vecuma cilvēki. Ģimenes ar bērniem dalās komandās un cenšas noskaidrot uzvarētāju galda hokejā.

Uz Krastmalā uzstādītās skatuves spēlē dīdžejs. Ar priekšnesumu uzstājās arī Rīgas Vingrošanas skolas audzēkņi, izpildot akrobātiskus un spēka vingrojumus.

Tāpat klātesošie var izmēģināt spēkus, rāpjoties alpīnisma sienā. Bet dažus metrus tālāk ierīkotajā kartinga trasē var vērot paraugdemonstrējumus, kā arī kartinga sacensības.

Ikviens var nosūtīt sveicienu Latvijai, debesīs palaižot balonu ar vēlējumu.

Plkst.16 sāksies Lielās virves vilkšanas sacensības, kurās noskaidros spēcīgāko Rīgas krastu. Pēc tam plkst.18 turpat notiks koncerts "#24LLatvijai", kurā piedalīsies Dons, grupas "PeR", "Otra puse" un "Musiqq". Savukārt plkst.21 notiks koncertuzvedums "24 dziesmas Latvijai".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!