Foto: Publicitātes foto
Pirms Latvijas un Igaunijas izlases "Gadsimta cīņas" spēles Arēnā Rīga, "Skonto" stadionā norisinājās Baltijas lielākais entuziastu turnīrs "Lido Volley Fest", kurā piedalījās 61 komanda un aptuveni 600 dalībnieki no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas.

Vīriešu meistarīgākajā A grupā uzvarēja igauņu komanda "COOP Kilingi-Nõmme", aiz sevis atstājot "Vecumniekus", kuru rindās spēlēja arī ilggadējs Latvijas izlases spēlētājs Aivars Petruševics, savukārt 3.vietu izcīnija Latvijas Nacionālās līgas 1.divīzijas čempioni VK "Venstpils".

Vīriešu B grupā Latvijas komandas aizņēma visu pjedestālu. Uzvarēja "Vecmuiža", aiz sevis atstājot "Valmieru" un turnīra ģenerālsponsora komandu "Lido".

Vīriešu C grupā 1.vieta Igaunijas lielākas sporta skolas komandai "Selver Tallinn", aiz sevis atstājot Vecumnieku Sporta skolas jauniešus un "Mulgi Vald" komandu no Igaunijas.

Sieviešu A un B grupā triumfēja abas Latvijas komandas - volejbola klubs "Rīga MIX" un "Vecumnieki", kā arī MIX grupā uzvara Latvijas komandai no Daugavpils "SK Lokomotīve".

Vīrieši A:
1.vieta: COOP Kilingi-Nõmme
2.vieta: Vecumnieki
3.vieta: VK Ventspils

Vīrieši B:
1.vieta: Vecmuiža
2.vieta: Valmiera
3.vieta: Lido

Vīrieši C:
1.vieta: Selver Tallinn Spordikool
2.vieta: Vecumnieku Sporta Skola
3.vieta: Mulgi Vald

Sievietes A:
1.vieta: Volejbola klubs Rīga MIX
2.vieta: SK Lēdurga/Krimulda
3.vieta: Silves

Sievietes B:
1.vieta: Vecumnieki
2.vieta: Tõrva VK
3.vieta: VK Kramp N2

MIX:
1.vieta: SK Lokomotīve
2.vieta: Tallinn Airport
3.vieta: Saaremaa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!