Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Starptautiskā "Panadol" MTB maratona organizatori šajā nedēļas nogalē aicina ikvienu entuziastu piedalīties piedalīties 40 km trases iepazīšanās braucienā, ko vadīs riteņbraukšanas speciālists, "Alpha Baltic/Unitymarathons.com" komandas treneris Dainis Ritums.

Pirms došanās trasē Dainis Ritums novadīs drošības instruktāžu, klātesošie varēs uzdot sev interesējošus jautājumus. Treneris iesaka dalībniekiem paņemt līdz pulsometrus, lai kontrolētu savu slodzi.

Trases dzirdināšanas, ēdināšanas punktā būs izveidota bāzes stacija, kur dalībnieki varēs atveldzēties, kā arī būs pieejams K-Active fizioterapeits, kas paskaidros, kā saudzēt tās ķermeņa daļas (ceļa locītavas, muguras lejasdaļu un sprandu), kuras visbiežāk traumē riteņbraucēji.

Izbraukšana plkst. 12:00 no autostāvvietas, kura atrodas, nogriežoties no Jūrmalas šosejas pa labi pirms iebraukšanas Jūrmalā virzienā uz Ventspils šoseju.

"Panadol" MTB maratons ir šogad Latvijā vienīgās starptautiskās kalnu divriteņu sacensības. Vienlaikus tās ir arī vienīgās MTB sacensības Rietumeiropā, kurām starta un finiša zona ir pludmalē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!