Foto: DELFI Aculiecinieks
Aculiecinieki sociālajos tīklos vēsta par avāriju uz Lielupes tilta.

Ievietotajās fotogrāfijās redzams, ka avārijā iesaistīts mikroautobuss. Negadījuma vietā ir Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta automašīna.

Dienesta operatīvais dežurants pastāstīja, ka pašlaik glābēji no tilta ir novilkuši mikroautobusu. Tas bijis specializētais transports, ar ko tika vesta kāda sieviete. Viņas transportēšanai tālāk tikusi izsaukta ātrā palīdzība.

Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis LNT raidījumam "900 sekundes" sacīja, ka mikroautobusa vadītājs uz Lielupes tilta nav ticis galā ar spēkrata vadību, jo ceļš uz tilta "ir kā spogulis". Sākotnējā informācija liecina, ka avārijā cietušo nav.

Krapsis uzsvēra, ka vairākās vietās Latvijā ceļi ir ļoti slideni, tāpēc autovadītājiem jābūt ļoti uzmanīgiem uz ceļa.

Uzņēmuma "Latvijas Valsts ceļi" pārstāve Anna Kononova Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta Panorāma" skaidroja, ka vietām veidojas melnais ledus, tāpēc autovadītājiem jābūt piesardzīgiem. Autoceļa uzturētāji jau apsekojuši vairumu ceļu un sākuši kaisīšanas darbus uz Babītes pārvada. Tāpat tiks apsekoti arī citi pārvaldi un ceļi Jūrmalas apkaimē.

Savukārt daudzi citi autobraucēji ziņo un brīdina citus par melno ledu uz tiltiem Rīgā.

Aculiecinieks Māris portālam "Delfi" raksta: "Šorīt, īsi pēc pulksten 7 Slokā, uz Lielupes tilta, bija saskrējušās vairākas automašīnas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!