Foto: Publicitātes foto
Pagājušajā nedēļā Mārupē atklāts Baltijā mūsdienīgākais "padel" tenisa klubs "MH Padel", kas saviem klientiem piedāvā augstākā līmeņa "padel" sporta kortus un apmācības, portālu "Delfi" informēja kluba vadītāja Beāte Valdmane-Lībiete.

"Padel" teniss ir sporta veids, kas apvieno skvoša un tenisa elementus. Klubā "MH Padel" iekārtoti astoņi "padel" korti, kas būvēti atbilstoši starptautiskiem standartiem, kā arī iekārtota atpūtas zona un uzkodu bārs. Klubā būs iespējams rīkot ne vien vietējas un starptautiskas sacensības, bet arī baudīt aktīvu un veselīgu atpūtu ar dažādām kluba piedāvātām aktivitātēm.

"Mūsu iecere bija izveidot augsta līmeņa "pade"l klubu, kas, mūsuprāt, ir izdevies," jauno klubu komentē viens no "MH Padel" līdzdibinātājiem Matīss Lībietis, "Lai arī "padel" ir salīdzinoši jauns sporta veids Latvijā, mēs ceram, ka nākotnē tas Latvijā attīstīsies tikpat strauji, cik citās Eiropas valstīs."

Šobrīd "padel" teniss ir viens no straujāko popularitāti gūstošajiem sporta veidiem pasaulē. Pēdējos divos gados ievērojamākā attīstība redzama Zviedrijā, kur izveidoti jau 925 "padel" klubi.

"MH Padel" piedāvā nodarbības bērniem un pieaugušajiem, kā arī plāno rīkot turnīrus. Kortos varēs rīkot arī korporatīvos pasākumus uzņēmumiem, un ar laiku plānots izveidot "Cupra" Biznesa "padel" līgu, kurā uzņēmumu komandas varēs sacensties pret citiem uzņēmumiem.

Jaunais klubs atrodas Ulmaņa parkā 2, "Kalniņos", Mārupē. Darba laiks no pirmdienas līdz piektdienai 8.00-22.00, brīvdienās – 9.00-20.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!