Foto: Renars Koris
Jau astoto gadu pēc kārtas Eiropas Sporta nedēļas ietvaros š.g. 24 septembrī Rīga, Valmierā un Siguldā norisināsies Nakts peldējums – muzikāli izklaidējošs aktīva dzīvesveida pasākums peldbaseinā, kura laikā ikviens tiek aicināts ne vien izbaudīt patīkamu peldi naktsklubu atmosfērā, bet arī pārbaudīt savas spējas pusstundas peldējumā.

Nakts peldējuma programmā visās trīs tā norises vietās ir iekļauts pusstundas peldējums dalībniekiem četrās dažāda vecuma un prasmju grupās. Pusstundas peldējumā apmeklētājiem būs iespēja brīvi izvēlētā peldēšanas stilā, veidā un tempā nopeldēt pēc iespējas lielāku distanci.

Atbilstoši savām spējām un prasmēm dalībnieki ir aicināti reģistrēties kādā no šīm grupām:
• Entuziasti un ģimenes (bērni un jaunieši, kā arī pieaugušie ar zemām vai vidējām prasmēm). Peldējuma laiks: 20.00-20.30;
• Amatieru un tautas grupa (bērni un jaunieši, kā arī pieaugušie ar labām prasmēm). Peldējuma laiks – 20.45-21.15;
• Sporta grupa (bērni un jaunieši, kas trenējas sporta grupās, kā arī peldēšanas vecmeistari). Peldējuma laiks: 21.30-22.00;
• Pro grupa (bērni un jaunieši, kā arī peldēšanas vecmeistari ar ļoti labām prasmēm). Peldējuma laiks: 22.15-22.45.

Šogad Nakts peldējums norisināsies Ķīpsalas peldbaseinā, Valmieras Olimpiskajā centrā un Siguldas Sporta centrā. Centrālo pasākumu, kas norisināsies Ķīpsalas peldbaseinā, tradicionāli ievadīs Latvijas novadu čempionāts stafetēs skolas vecuma bērniem un jauniešiem – čempionātā piecās vecuma grupās tiek aicinātas piedalīties skolu komandas no visas Latvijas.

Vairāk informācijas par pasākumu, kā arī reģistrācija pieejama pasākuma mājaslapā: www.naktspeldejums.lv Dalība pasākumā ir bez maksas.

Nakts peldējums tiek rīkots Eiropas Sporta nedēļas ietvaros.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!