Foto: DELFI

Sporta labdarības pasākuma "Nike Riga Run" organizētāji cer šogad dubultot dalībnieku skaitu, kā arī iegūto ziedojumu summu, informē "Nike Riga Run" rīkotāji.

2012. gada 26. augustā jau trešo gadu pēc kārtas norisināsies lielākais sporta labdarības pasākums Latvijā - "Nike Riga Run". Tā organizatori izvirzījuši mērķi veselīgam dzīvesveidam un fiziskām aktivitātēm pievērst ne tikai pieaugušos, bet īpaši uzrunāt bērnus un jauniešus no Latvijas skolām, plānojot pasākumā kopā pulcēt vairāk kā 7000 dalībnieku.

Aktīva un veselīga dzīvesveida popularizēšana ir organizatoru galvenais mērķis, tādēļ "Nike Riga Run" dalībnieki var piedalīties četros dažādos sporta veidos un astoņās disciplīnas – 10 km skriešanā, 10 km skrituļslidošanā, 10 km nūjošanā, 10 km rollerslēpošanā, bērnu skrējienā, bērnu skrituļslidošanā, "Swedbank" 4x2,5 km komandas stafetes skrējienā un "Swedbank" 4x2,5 km skolu stafetes skrējienā.

Sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru un Latvijas izglītības iestādēm, šogad "Nike Riga Run" izstrādājuši īpašu skolu programmu, lai paplašinātu skolēnu zināšanas par veselīgu dzīvesveidu un uzturu, kā arī veicinātu iesaistīšanos sporta aktivitātēs jau no skolas vecuma. Lai to panāktu, projekta ietvaros tapusi speciāla "Nike Riga Run" rokasgrāmata sporta skolotājiem.

2011.gada "Nike Riga Run" fotogalerija


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!