Foto: Publicitātes foto

Lai ar smaidu atcerētos aizgājušo laiku labākās sporta modes tradīcijas, ceturtdienas, 1.augusta, pievakarē, plkst. 20.30, Mežaparkā visi "Nike Riga Run" treniņa apmeklētāji aicināti ierasties retro sporta apģērbā. Treniņa tematikai īpaši gatavojušies būs arī treneri.

"Nike Riga Run" retro treniņā paredzēts atskatīties vēsturē, lai kopīgi atcerētos labākos mirkļus sportā, kas saistīti ar modi, parādot, kā tā laika gaitā ir mainījusies, kā arī radot autentisku atmosfēru, kāda tā bija pirms 20, 30 vai pat vēl varāk gadiem. Visi treniņa dalībnieki aicināti pārskatīt savu, draugu un tuvinieku garderobes, lai atrastu retro sporta tērpu "pērles" un tās skaistām atmiņām iemūžinātu pie "Nike Riga Run" retro foto sienas.

Retro treniņa dalībniekus iesildīs "Nike" treneris Ralfs Upmanis parādot, ka sports arī retro apģērbā var būt ērta un baudāma nodarbe. Papildus jau ierastajām priekšrocībām, kas tiek piedāvātas "Nike Riga Run" treniņu apmeklētājiem (bezmaksas auklītes pakalpojumi, bezmaksas dzēriens, iespēja testēt skriešanas apavus un inventāra noma), retro treniņā būs iespējams iegādāties "Nike Vintage" kolekciju par īpaši izdevīgām "retro" cenām.

Retro treniņš būs jau otrais šīs sezonas "Nike Riga Run" tematiskais treniņš. 18.jūlijā notika Oranžais treniņš, kurā "Swedbank" aicināja ikvienu dalībnieku ziedot mazlietotu sporta apģērbu un inventāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!