Gatavojoties Liepājas pusmaratonam, sacensību rīkotāji šonedēļ rīkos atvērto treniņu ikvienam skriet gribētājam.

Treniņš notiks 4. aprīlī, plkst. 18.00, Liepājā, Jūrmalas ielā pie bērnu rotaļu laukuma.

Treniņš tiks organizēts atsevišķi skrējējiem, kas gatavojas garajām distancēm (21.097km un 9.2km) distancei, un iesācējiem, kas mērķē uz tautas skrējienu (4.6km). Treniņu vadīs Liepājas Vieglatlētikas kluba skrējēji Reinis Rozītis un Irīna Štūla- Pankoka.

Līdz Liepājas pusmaratonam 15. jūlijā palikuši vien trīs mēneši. Tā ietvaros tiks rīkotas skriešanas un nūjošanas disciplīnas visām gaumēm - pusmaratons 21.097, kuram jau tagad ir pieteikušies 109 skrējēji, NIKE tautas skrējiens 4.6km, nūjošanas distance 7km, četri skrējieni bērniem un Spītnieku skrējiens 9.2 km. Spītnieku skrējiens ir Liepājas pusmaratona jaunums, tas tiek rīkots pēc pagājušā gada dalībnieku lūguma – garāks par tautas skrējienu un īsāks par pusmaratonu, skrienot divus tautas skrējiena apļus.

"Īsteno savu apņemšanos," saka Gada Liepājnieks, Liepājas pusmaratona rīkotājs Reinis Rozītis, aicinot visus 4. aprīlī pēc darba tikties uz kopīgu skriešanu, "un nav jau svarīgi, vai piedalīsies Liepājas pusmaratonā jau šogad, vai nākamgad, galvenais - no sava apņemšanās saraksta izsvītrot rindiņu, kurai saņemties ir visgrūtāk – sākt regulāri skriet."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!