Foto: Publicitātes foto
Līdz 10.augustam pieteikšanās "Triatel xRace" piedzīvojumu sacensību seriāla Rīgas posmam ir par paeminātu dalības maksu, informē sacensību organizatori.

Pazeminātā trīs cilvēku komandas dalības maksa sporta klasei is 56 Ls, tautas klasei - 47 Ls, mini klasei (var but ari 2-4 dalībnieki)- 24 Ls.

Rīgas svētku posma starts pulksten 22:00 un pirmais uzdevums norisināsies Vecrīgā, pēc tam distance vedīs uz Daugas otru krastu, kur dalībniekiem būs jāiepazīstas ar Āgenskalna, Kleistu un Bolderājas apvidu. Šajās pilsētas daļās notiks velo un laivošanas posmi pa Daugavu, kā arī dažādas speciālo uzdevumu aktivitātes. Finišs paredzēts pie Āgenskalna ģimnāzijas līdz ar saullēktu.

Sacensībās būs velo, skriešanas, laivošanas disciplīnas, kā arī virvju uzdevumi un arī prāta uzdevumi.

"Triatel xRace" seriālā šogad atlikuši vēl divi posmi: 20.augustā Rīgā (nakts posms Rīgas svētki ietvaros) un 17.septembrī Siguldā, kur būs sacensību un Baltijas piedzīvojumu sacensību čempionāta (BARC) noslēgums un kopvērtējuma apbalvošana.

Šo sacensību pamatā ir orientēšanās, braukšana ar velosipēdu, airēšana, stratēģiskā plānošana, kā arī citi aizraujoši prāta un nedaudz ekstrēmi speciālie uzdevumi. Distancē ir jāapmeklē 50 punkti un atkarībā no izvēlētās distances trasē pavadītais laiks ir no 1,5 līdz 8 stundām. Posmos iegūtie punkti nosaka kopējo seriāla uzvarētāju, kas iegūs galveno balvu.

Rīgas svētki 2011: Rīgai - 810 svētku programma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!