Foto: DELFI
Otrdien, 5.aprīlī, Jūrmalas sporta skolas sporta zālē un trešdien, 6.aprīlī, Ādažu vidusskolā Latvijas skolēnu sporta un prāta spēļu "ZZ Čempionāts" ietvaros skolēniem tiks vadītas pilnīgi citādas - trakas, jautras, oriģināli pasniegtas - sporta stundas, un šajās skolās sporta skolotāja lomā iejutīsies pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs.

Katru pavasari līdz ar "ZZ Čempionāta" startu Latvijā populāri sportisti tiek aicināti vadīt sporta stundas dažādās Latvijas skolās.

Šogad sporta skolotāju lomās iejutīsies "VEF Rīga" basketbolists Kristaps Janičenoks, Pekinas olimpisko spēļu 9. vietas ieguvējs pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs, hokeja kluba "Dinamo" spēlētāji Lauris Dārziņš un Jānis Sprukts, vingrotājs Igors Vihrovs, autosportists Haralds Šlēgelmilhs, ūdens motosportiste Nellija Šlēgelmilha, futbolisti Marians Pahars un Vitālijs Astafjevs un basketboliste Gunta Baško.

Sportisti līdz pat aprīļa vidum dosies uz vairākām Latvijas skolām, lai mudinātu jauniešus ikdienā vairāk nodarboties ar sportu, pamācītu dažādus sava pārstāvētā sporta veida "trikus" un dalītos savā veiksmes stāstā, kā sports ir veidojis viņu dzīvi un panākumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!